Over mijzelf – Eva

Cliëntbeoordeling 4 uit 5
Op basis van 4 ervaringen
Ik ben op mijn best als ik tussen de mensen ben. Al toen ik jong was. Noem me een ‘sociaal dier’; ik leer van anderen, ik ontwikkel mezelf met anderen, ik geloof dat je als mens andere mensen nodig hebt.
Ik heb altijd een brede interesse gehad in mensen; verschillen in cultuur, afkomst, persoonlijkheid en gedrag fascineren mij.
Ik ben Eva Idelenburg, inmiddels zeven jaar werkzaam als psycholoog en sinds 2009 als zelfstandig psycholoog werkzaam in de psychologenpraktijk Psycholoog Amsterdam. Binnen de praktijk behandel ik als psycholoog zowel volwassenen als kinderen.

Loopbaan
Na mijn studie werkte ik bij de Forensisch Psychiatrische Dienst, beter bekend als het NIFP (Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie). Vervolgens heb ik gewerkt in de reguliere geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Als behandelaar deed ik (diagnostisch) onderzoek en gaf ik behandelingen aan een breed scala problematiek; denk aan: angst, depressie,trauma ADHD en relaties.
Ik miste in deze wat grotere organisaties oog voor de belangen van de cliënt. Een plek waar ik aan de hand van een persoonlijke behandeling veel beter antwoord zou kunnen geven op de vragen waar cliënten mee zitten. Hier in de praktijk Psycholoog Amsterdam heb ik die plek.
Betrokken, ondersteunend en motiverend
Je merkt dat ik dicht bij mijn cliënten sta, en dat je welzijn meer voor mij betekent dan ´werk´. Ik ben warm, inlevend, empathisch en betrokken. Op sommige momenten in de behandeling zal ik je ondersteunen, op andere stimuleer ik juist meer en op veel punten zal ik je perspectief geven, reflectie en inzicht.
Altijd blijven leren
Ik vind het belangrijk te blijven ontwikkelen. In de eerste plaats voor jou, voor mijn cliënten. Ik ben het aan hen verplicht een zo breed mogelijk pakket aan mogelijkheden aan te kunnen bieden. Maar, ik doe het ook omdat ik het interessant en leuk vind.
Inmiddels werk ik ook met EMDR , en heb recentelijk de cursus EFCT (Emotionally Focused Couple Therapy) gevolgd, een behandelmethodiek die ik onder andere inzet bij stellen met relatieproblemen (met mooi en soms zelfs indrukwekkend resultaat).
Ik ontmoet je graag in onze praktijk in Amsterdam.

Neem contact met mij op

Als je vragen hebt, of je wilt langskomen voor een eerste gesprek, aarzel dan niet. Ik help jullie graag! Je kunt me bellen op 062 880 1258 of je kunt het contactformulier invullen.