– John en Eva.
“jij was onze laatste strohalm. we overwogen om een punt achter onze relatie van bijna 23 jaar te zetten, omdat we het allebei niet meer zagen zitten. toch nog maar therapie geprobeerd, baat het niet…. nu zijn we weer helemaal op de goeie weg, we hebben weer lol met elkaar en vertrouwen elkaar weer. We zien de toekomst met heel veel vertrouwen tegemoet. je leerde ons weer echt luisteren naar elkaar en duidelijk naar elkaar zijn. ik heb bij jou wel wat tranen gelaten en ook erg veel gelachen, maar waar het om gaat is dat het heeft geholpen. dank je wel, Mathilda!”

– Joris.
“Ik besloot na een dip in onze relatie een beroep te doen op een psycholoog. Een heftige periode vooral zakelijk, hadden mij en mijn partner uit elkaar gedreven. In plaats van te praten met elkaar over de zaken die ons dwars zaten, vluchtte ik in de armen van iemand anders. Wat ontstond was een buitenechtelijke relatie. Deze ging zover dat ik op enig moment mijn leven met familie, kinderen en vrienden zonder meer over boord wilde gooien en mij in een nieuw avontuur ging storten.

In eerste instantie klopte ik bij Mathilda aan met als achterliggende reden; verleidingen in de toekomst te weerstaan. Al snel mondde dat uit in gesprekken over een nieuw leven instappen OF keihard werken aan de bestaande relatie. Zoals Mathilda altijd tegen mij zei; if there’s still a sparkle, you have to give it a chance! En dat deed ik! Na een aantal sessies EN een bewuste keuze voor mijn relatie te gaan, betrok ik mijn partner in de gesprekken en begonnen wij samen met Mathilda te werken aan onze relatie.

Wij waren elkaar onderweg kwijt geraakt. Liepen evenwijdig aan elkaar in hetzelfde leven, maar met een stuk plexiglas ertussen. Praatten meer over anderen dan over elkaar. We hebben zowel afzonderlijk van elkaar en vervolgens gezamenlijk sessies gehad met Mathilda. Dit heeft er voor gezorgd, dat wij elkaar weer hebben gevonden. Een heel belangrijk leerpunt: WIJ hebben leren praten met elkaar, over elkaar. Dit ervaren wij beiden als een echte verdieping van onze relatie. Deze is dan ook heel intens en intiem geworden. Het voelt alsof we elkaar opnieuw ontdekt hebben.

Wij hebben dankzij Mathilda en haar kennis en toepassing van de Emotionally Focused Therapy (EFT) de weg weer gevonden naar elkaar. Haar kennis, prikkelende opmerkingen en confronterende gesprekken zijn voor ons een ware driver geworden keihard te werken in, en voor onze relatie. Eerlijkheid en sensitiviteit hebben hun intrede in ons leven weer gedaan en alhoewel Mathilda altijd zegt dat WIJ het zelf hebben gedaan, blijven wij haar eeuwig dankbaar! De stap een psycholoog te bellen was een hele grote, maar wat zijn wij blij dat we dat hebben gedaan! ”

Neem contact met mij op

Als je vragen hebt, of je wilt langskomen voor een eerste gesprek, aarzel dan niet. Ik help jullie graag! Je kunt me bellen op 062 880 1258 of je kunt het contactformulier invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *